Картопля, фарширована печерицями
Картопля, фарширована печерицями

Картопля, фарширована печерицями

  ,   

19 Квітня, 2020

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Картопля - 6 шт.

Печериці - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 50 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Печериці нарізати шматочками, обшпарити окропом. Цибулю нарізати тонкими кільцями.

2З'єднати цибулю з грибами та пасерувати на олії 2‑3 хвилини.

3Картоплю очистити, розрізати навпіл і видалити з середини м'якоть. У цю лунку влити олію та заповнити її грибною сумішшю.

4Готувати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С.

00:00