Млинці скороспілі з яблучним соусом млинці, оладки, сирники 1 Жовтня, 2019 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Борошно - 500 г Вода - 3 склянки Яйця - 2‑3 шт. Цукор - 1 ст. ложка Сода - 0,5 ч. ложки Масло топлене для випічки млинців Лимонна кислота Сіль ДЛЯ СОУСУ: Яблука - 5 шт. Цукор - 1 склянка Вода - 200 мл Кориця Directions 1Яйця змішати з теплою водою, додати сіль, цукор і соду, потім всипати борошно і добре розмішати вінчиком так, щоб тісто вийшло без грудочок. 2Лимонну кислоту розвести в невеликій кількості води, влити в тісто, розмішати і негайно почати пекти млинці. 3Скороспілі млинці подавати з яблучним соусом. СОУС: 1Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати скибочками, додати воду і варити до готовності. 2Яблучне пюре охолодити, протерти крізь сито, додати цукор, корицю і варити при безперервному помішуванні 10 хвилин. Потім охолодити. 00:00