Млинці з яблучним соусом
Млинці з яблучним соусом

Млинці скороспілі з яблучним соусом

  

1 Жовтня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 500 г

Вода - 3 склянки

Яйця - 2‑3 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сода - 0,5 ч. ложки

Масло топлене для випічки млинців

Лимонна кислота

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Яблука - 5 шт.

Цукор - 1 склянка

Вода - 200 мл

Кориця

Directions

1Яйця змішати з теплою водою, додати сіль, цукор і соду, потім всипати борошно і добре розмішати вінчиком так, щоб тісто вийшло без грудочок.

2Лимонну кислоту розвести в невеликій кількості води, влити в тісто, розмішати і негайно почати пекти млинці.

3Скороспілі млинці подавати з яблучним соусом.

СОУС:

1Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину, нарізати скибочками, додати воду і варити до готовності.

2Яблучне пюре охолодити, протерти крізь сито, додати цукор, корицю і варити при безперервному помішуванні 10 хвилин. Потім охолодити.

00:00