баклажани тушковані з овочами та зеленню
баклажани тушковані з овочами та зеленню

Баклажани по-провансальски

    

27 Жовтня, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт. середнього розміру

Часник - 1 зубчик

Базилік - 1 ст. ложка нарізаної свіжої зелені

Чебрець - 2 гілочки

Вода - трохи

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Баклажан вимити, очистити і нарізати кубиками. Помідор, часник і цибулю подрібнити.

2Потушкувати цибулю з невеликою кількістю води.

3До цибулі додати баклажан і продовжити тушкувати на сильному вогні кілька хвилин.

4Потім зменшити вогонь, покласти помідори, часник, чебрець, базилік. Заправити сіллю та перцем, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин на повільному вогні.

00:00