Баклажани по-провансальски овочеві страви здорове харчування 27 Жовтня, 2019 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Баклажани - 1 шт. Помідори - 1 шт. Цибуля - 1 шт. середнього розміру Часник - 1 зубчик Базилік - 1 ст. ложка нарізаної свіжої зелені Чебрець - 2 гілочки Вода - трохи Сіль Перець чорний мелений Directions 1Баклажан вимити, очистити і нарізати кубиками. Помідор, часник і цибулю подрібнити. 2Потушкувати цибулю з невеликою кількістю води. 3До цибулі додати баклажан і продовжити тушкувати на сильному вогні кілька хвилин. 4Потім зменшити вогонь, покласти помідори, часник, чебрець, базилік. Заправити сіллю та перцем, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин на повільному вогні. 00:00