Біскотті гарбузові з волоськими горіхами солодка випічка духовка 22 Березня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Гарбуз - 125 г пюре Борошно пшеничне вищого ґатунку - 150 г Борошно пшеничне цільнозернове - 100 г Масло вершкове - 15 г Яйця - 2 шт. Розпушувач - 1 ч. ложка Кориця мелена - 0,5 ч. ложки Імбир мелений - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки Волоські горіхи - 80 г Цукор коричневий - 75 г Directions 1Обсмажувати горіхи на сухій сковороді до появи характерного запаху. 2Розтопити вершкове масло, остудити. 3В одній мисці змішати обидва види борошна, розпушувач, прянощі. 4В іншій ємності збити яйця з цукром в пишну піну до збільшення об'єму вдвічі. Додати до яєць гарбузове пюре та розтоплене вершкове масло. 5З'єднати сухі інгредієнти з рідкими. Додати волоські горіхи. Вимісити тісто. 6Сформувати «полінця» приблизно 10 см завширшки та 2 см заввишки. 7Випікати близько 25 хвилин при 180°С. 8Остудити, потім нарізати «полінця» по діагоналі скибочками завтовшки близько 1 см. 9Розкласти їх на деку та випікати ще 15 хвилин. 00:00