гарбузові оладки
гарбузові оладки

Оладки з гарбуза (на молоці або кисляку)

  ,

22 Квітня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Гарбуз - 400 г

Борошно - 1 склянка

Молоко або кисле молоко (кисляк, простокваша) - 100 мл

Яйця - 2 шт.

Олія для змащування сковороди

Ванілін - 1 щіпка

Сода - на кінчику ножа

Сіль

Directions

1Очищений гарбуз натерти на дрібній або крупній тертці, додати молоко, борошно, сіль, цукор, яєчні жовтки, ванілін, соду. Залежно від соковитості гарбуза, а також від ступеню його подрібнення кількість борошна може бути більшою або меншою. У масу обережно вмішати збиті в густу піну білки.

2На киплячій олії смажити рум'яні млинці.

3Подавати зі сметаною або варенням.

00:00