Каша гарбузова каші та круп'яні страви, овочеві страви, сніданки мультиварка 31 Жовтня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 3-4 порції Ingredients Гарбуз - 1 кг Манна крупа - 1 склянка Молоко - 300 мл Вода - 100 мл Цукор - 50 г Масло вершкове - 25 г Сіль Directions 1Очистити гарбуз від шкірки та насіння, нарізати невеликими шматочками. 2Влити молоко в чашу мультиварки, ввсипать цукор, викласти гарбуз. Готувати в режимі «Варка» або «Суп» до м'якості гарбуза (20‑25 хвилин). 3Влити воду, довести до кипіння, додати вершкове масло. Всипати манну крупу, посолити. Вибрати режим «Варка», «Тушкуваня» або «Каша». Варити до готовності крупи. 00:00