Каша гарбузова
Каша гарбузова

Каша гарбузова

  , ,   

31 Жовтня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Гарбуз - 1 кг

Манна крупа - 1 склянка

Молоко - 300 мл

Вода - 100 мл

Цукор - 50 г

Масло вершкове - 25 г

Сіль

Directions

1Очистити гарбуз від шкірки та насіння, нарізати невеликими шматочками.

2Влити молоко в чашу мультиварки, ввсипать цукор, викласти гарбуз. Готувати в режимі «Варка» або «Суп» до м'якості гарбуза (20‑25 хвилин).

3Влити воду, довести до кипіння, додати вершкове масло. Всипати манну крупу, посолити. Вибрати режим «Варка», «Тушкуваня» або «Каша». Варити до готовності крупи.

00:00