Пиріжки з кремом сирним
випічка, пиріжки висококалорійне, духовка
15 Липня, 2020
Булочки и пирожки (Семь поварят)
- Cook: 1 hr
- Yields: 35 шт.
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Вода - 2 склянки
Сіль - 1/3 ч. ложки
Масло вершкове - 200 г
Яйця - 8 шт.
ДЛЯ СИРНОГО КРЕМУ:
Сир рокфор - 300 г
Масло вершкове - 200 г
Молоко - 1,5 склянки
Борошно - 1 ч. ложка
Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Підсолену воду закип'ятити з маслом, всипати в неї борошно і, помішуючи, варити на слабкому вогні, доки тісто не почне відставати від стінок посуду. Трохи охолодити, вбити в нього по одному всі яйця, безперервно збиваючи тісто.
2На змащене маслом деко чайною ложкою розкласти порції тіста на відстані один від одного. Випікати 15‑20 хвилин при 220°С, потім обережно відкрити дверцята і, якщо тісто сильно зарум'янилося і добре піднялося, трохи зменшити вогонь і допекти пиріжки до готовності. Охолодити.
3СИРНИЙ КРЕМ: Суміш крохмалю і борошна розбавити 0,5 склянки холодного молока. 1 склянку молока закип'ятити і, помішуючи, влити в нього молоко з борошном. Коли кипляча маса почне відставати від стінок посуду, зняти з вогню і остудити. Сир розтерти з маслом і поступово втерти в масу, що охолола. Поперчити, посолити.
4Пиріжки надрізати збоку та наповнити кремом. Потім кожен пиріжок злегка змастити розм'якшеним маслом, обваляти в тертому сирі та прибрати до подачі в холодильник.