Пиріжки з кремом сирним
Пиріжки з кремом сирним

Пиріжки з кремом сирним

  ,   ,

15 Липня, 2020

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 35 шт.

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Вода - 2 склянки

Сіль - 1/3 ч. ложки

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 8 шт.

ДЛЯ СИРНОГО КРЕМУ:

Сир рокфор - 300 г

Масло вершкове - 200 г

Молоко - 1,5 склянки

Борошно - 1 ч. ложка

Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Підсолену воду закип'ятити з маслом, всипати в неї борошно і, помішуючи, варити на слабкому вогні, доки тісто не почне відставати від стінок посуду. Трохи охолодити, вбити в нього по одному всі яйця, безперервно збиваючи тісто.

2На змащене маслом деко чайною ложкою розкласти порції тіста на відстані один від одного. Випікати 15‑20 хвилин при 220°С, потім обережно відкрити дверцята і, якщо тісто сильно зарум'янилося і добре піднялося, трохи зменшити вогонь і допекти пиріжки до готовності. Охолодити.

3СИРНИЙ КРЕМ: Суміш крохмалю і борошна розбавити 0,5 склянки холодного молока. 1 склянку молока закип'ятити і, помішуючи, влити в нього молоко з борошном. Коли кипляча маса почне відставати від стінок посуду, зняти з вогню і остудити. Сир розтерти з маслом і поступово втерти в масу, що охолола. Поперчити, посолити.

4Пиріжки надрізати збоку та наповнити кремом. Потім кожен пиріжок злегка змастити розм'якшеним маслом, обваляти в тертому сирі та прибрати до подачі в холодильник.

00:00