Пиріжки з м’ясом пиріжки висококалорійне, духовка 30 Липня, 2020 Булочки и пирожки (Семь поварят) Prep: 2 hrs Cook: 40 mins Yields: 10-15 шт. Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 750 г Маргарин - 375 г Сіль - 15 г Яйця - 1 шт. ДЛЯ ФАРШУ: Свинина - 400 г Телятина або яловичина - 400 г Часник - 2 зубчики Цибуля ріпчаста - 1 шт. Коньяк - 1 чарка Петрушка - зелень Перець чорний мелений Сіль Directions 1З борошна, маргарину, яйця і солі замісити тісто та витримати 2 години в холодильнику. 2М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розтертий часник, приправити за смаком, додати рубану петрушку та коньяк. Перемішати. 3Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, укласти на них фарш і сформувати пиріжки. 4Укласти пиріжки на деко та спекти у духовці. 00:00