Яйця некруті страви з яєць 28 Серпня, 2019 300 блюд из яиц Ingredients Яйця Directions СПОСІБ 1: 1Яйця опустити в киплячу воду ложкою і варити 3‑4 хвилини. СПОСІБ 2 (без кип'ятіння): 1Яйця покласти в каструлю і залити окропом. У воді потримати 10 хвилин. 2Воду злити, знову залити окропом і тримати 2‑3 хвилини. 3Білок яйця, звареного таким чином, не твердіє, а тільки згущується в ніжну білу масу, жовток же залишається напіврідким. СПОСІБ 3 (від гурманів): 1Яйця покласти в каструлю з холодною водою, а коли вона закипить, відрахувати 20 секунд і вийняти яйця. 2Пікантність страві надають гірчиця або тільки-но натертий хрін. 00:00