100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Prep: 20 mins
Cook: 40 mins
Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Малина свіжа або свіжоморожена - 300 г
Борошно - 200 г
Фундук - 50 г
Масло вершкове - 50 г
Цукор - 150 г
Яйця - 2 шт.
Вершки 15‑20% - 250 мл
Розпушувач - 1 ч. ложка
Сіль - 0,25 ч. ложки
Directions
1Збити вершкове масло кімнатної температури з 75 г цукру в пишну масу.
2Відокремити білки від жовтків. З'єднати жовтки з масляною сумішшю, додати вершки, ще раз перемішати.
3Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю. Подрібнити горіхи за допомогою блендера в борошно. Додати в масляну суміш просіяне борошно та подрібнені горіхи.
4Збити білки з дрібкою солі до м'яких піків. Додати цукор, продовжуючи збивати на середній швидкості.
5Акуратно змішати білки з тістом, здійснюючи рухи лопаткою в одному напрямку.
6Викласти у форму тісто, зверху - малину. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.