Розтягаї з оселедцем (старий рецепт)
21 Жовтня, 2019
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Этюды о питании
Ingredients
Борошно пшеничне - 400 г
Молоко - 350 мл
Дріжджі - 25‑30 г
Оселедець - 5 шт.
Цибуля - 3 шт.
Яйця - 1‑2 шт.
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Сухарі товчені - 1 ст. ложка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Дріжджі розвести в теплому молоці, додати борошно та замісити тісто. Поставити в тепле місце на 30 хвилин.
2Вмішати в тісто 2 жовтки, 2 ст. ложки олії. Збити тісто і дати йому знов піднятися або покласти його в чашу мультиварки на 30 хвилин, включивши режим «Підігрів».
3ФАРШ: Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на маслі зі шматочками оселедця. Дати охолонути.
4Тісто викласти на присипану борошном дошку, сформувати з нього невеликі булочки. Кожну булочку розкачати, в середину вкласти фарш. Кожен кружечок накрити ще одним таким самим, защипнути краї та зробити зверху прокол.
В ДУХОВЦІ:
1Підготовлені розтягаї укласти на змащене маслом деко і дати їм розстоятися 10‑15 хвилин.
2Потім кожен пиріжок змастити яйцем і обсипати сухарями.
3Випікати в духовці, прогрітій до 210‑220°C.
У МУЛЬТИВАРЦІ:
1Сформовані розтягаї викласти у змащену маслом і посипану товченими сухарями чашу мультиварки. Змастити їх зверху вершковим маслом. Включити режим «Випічка» на 60 хвилин.