рис із журавлиною
рис із журавлиною

Гарнір рисовий з журавлиною

  ,

12 Вересня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 300 г

Сік кислий (яблучний або апельсиновий) - 125 мл

Бульйон овочевий - 3 склянки

Мед - 1 ст. ложка

Журавлина свіжа - 250 г

Апельсин - 20 г тертої цедри

Приправи

Directions

1Рис зварити майже до готовності, додати бульйон і варити ще 10 хвилин, доки рис не вбере в себе всю рідину.

2Вимити і перебрати журавлину. Відкласти жменьку ягід для декору страви, інші закип'ятити в кухлику або невеликій каструльці разом із соком, апельсиновою цедрою і медом. Суміш варити на невеликому вогні 3 хвилини.

3Потім змішати з готовим рисом і настоювати під кришкою ще 2‑3 хвилини.

4Викласти рис на порційні тарілки, прикрасити тонкими смужками апельсинової цедри та журавлиною. Подавати на стіл негайно.

Дієта з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, для здоров'я суглобів, при ревматоїдному артриті, при інфекційних артритах

00:00