185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 300 г
Сік кислий (яблучний або апельсиновий) - 125 мл
Бульйон овочевий - 3 склянки
Мед - 1 ст. ложка
Журавлина свіжа - 250 г
Апельсин - 20 г тертої цедри
Приправи
Directions
1Рис зварити майже до готовності, додати бульйон і варити ще 10 хвилин, доки рис не вбере в себе всю рідину.
2Вимити і перебрати журавлину. Відкласти жменьку ягід для декору страви, інші закип'ятити в кухлику або невеликій каструльці разом із соком, апельсиновою цедрою і медом. Суміш варити на невеликому вогні 3 хвилини.
3Потім змішати з готовим рисом і настоювати під кришкою ще 2‑3 хвилини.
4Викласти рис на порційні тарілки, прикрасити тонкими смужками апельсинової цедри та журавлиною. Подавати на стіл негайно.
Дієта з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, для здоров'я суглобів, при ревматоїдному артриті, при інфекційних артритах