Рис зі смородиною
Рис зі смородиною

Рис зі смородиною

    , ,

5 Липня, 2020

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Рис білий довгозернистий - 1 склянка

Гвоздика мелена - 1/8 ч. ложки

Смородина сушена - 0,25 склянки

Масло вершкове м'яке або олія оливкова - 1 ст. ложка

Мигдаль - 2 ст. ложки

Сіль

Перець мелений

Цибулеві пластівці сушені - 1 ст. ложка

Петрушка рубана - 2 ст. ложки

Кориця - 0,5 ч. ложки

Directions

ДЛЯ ПАРОВАРОК З РЕЗЕРВУАРОМ:

1Влити кількість води, рекомендовану за інструкцією для варіння рису. Встановити парову корзину. У чашу для варіння рису покласти рис, смородину, мигдаль, цибулю, корицю і гвоздику. Долити воду за інструкцією. Встановити чашу в кошик. Накрити і варити протягом зазначеного часу.

2Після закінчення часу варіння, вийняти чашу з пароварки. Додати вершкове масло або олію, посолити і поперчити за смаком. Посипати петрушкою і подавати.

ДЛЯ ПАРОВАРОК БЕЗ РЕЗЕРВУАРА:

1У внутрішню чашу покласти рис, смородину, мигдаль, цибулю, корицю і гвоздику. Долити воду за інструкцією. Встановити чашу на пароварку. Накрити і варити протягом часу, рекомендованого за інструкцією для варіння рису.

2Після закінчення часу варіння, вийняти чашу з пароварки. Додати вершкове масло або олію, посолити і поперчити за смаком. Посипати петрушкою і подавати.

Дієта при гіпотонії

00:00