язик яловичий
язик яловичий

Яловичий язик смажений

    

12 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яловичий язик - 1 шт.

Часник - 2 головки

Бульйон яловичий - 0,25 склянки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Чебрець

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Язик промити, опустити в киплячу воду на 10 хвилин, очистити від шкірки.

2Часник очистити, потовкти, додати сіль, перець, чебрець, вершкове масло. Все ретельно перемішати.

3Очищений язик нашпигувати часниковою масою і обмазати нею.

4Поставити язик в розігріту духовку, підливши трохи кип'яченої води та яловичого бульйону. Томити на слабкому вогні 2 години, періодично поливаючи соком.

00:00