Горошок цукровий у стручках, дрібно нарізаний - 1 склянка
Рис коричневий варений - 1 склянка
Кінза - кілька листочків (необов'язково)
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка
Оцет винний білий - 1 ч. ложка
Гірчиця діжонська - 0,5 ч. ложки
Directions
1Половину червоної цибулі нарізати грубо, половину дрібно.
2Розігріти духовку до 400°F (200°C). Змішати на деку нарізаний вздовж фенхель, грубо нарізаний червоний перець, грубо нарізану червону цибулю та оливкову олію, заправити сіллю та перцем. Запікати на 15‑20 хвилин.
3Покласти морського окуня на інше деко, приправити сіллю та перцем, і залити достатньою кількістю води, щоб вона займала третину дека. Накрити фольгою та запікати 10‑15 хвилин або доки риба не стане непрозорою та готовою. Перекласти рибу лопаткою та відставити.
4ЗАПРАВКА: Збити у мисці оливкову олію, білий винний оцет та діжонську гірчицю, приправити сіллю та перцем.
5Змішати у мисці цукровий горошок, дрібно нарізану червону цибулю та половину заправки.
6Покласти коричневий рис у чашу, потім додати морського окуня та запечені овочі. Посипати сумішшю цукрового горошку та листям кінзи (якщо використовується) та полити залишками заправки.