качка з овочами
качка з овочами

Каченя руанське в «сорочці» – Caneton de rouen en chemise

    

25 Січня, 2020

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Каченя руанське велике м'ясисте - 1 тушка

Цибуля ріпчаста

Цибуля шалот

Зелень пряна

Коньяк - 1 чарка

Морква

Селера

Жульєн з трюфелів

Соус з печінки

Масло вершкове

Олія

Желе з птиці

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1З каченяти вийняти печінку та зробити фарш з цибулею ріпчастою та шалот і дрібно нарізаною пряною зеленню, приправити це чаркою коньяку.

2Покласти фарш у каченя, обсмажити його та поперчити.

3Паралельно приготувати в каструльці дрібно нарізані овочі - моркву, трохи селери та цибулю, - збланшувати і додати жульен з трюфелів.

4Промаслити в середині тонку тканину й обгорнути нею каченя, обкладеного цими овочами. Перев'язати пакунок з двох кутів, як галантин, і покласти в окріп на 30‑35 хвилин.

5Подавати каченя з соусом із печінки, змішаним в рівних частинах з вершковим маслом і олією, додавши туди хороший шматок желе з птиці.

Рецепт Ернеста Верд'є, ресторан «Мезон Доре» (початок ХХ ст.)

00:00