Салат «Афіни» салати 2 Січня, 2020 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Риба морська - 300 г Помідори - 2 шт. Огірки - 1 шт. Картопля - 2 шт. Коріння для супу - 1 невеликий пучок Маслини без кісточок - 10 шт. Олія оливкова - 2‑3 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені Сіль Перець чорний молотий Directions 1Будь-яку морську рибу відварити з корінням в підсоленій воді до готовності, охолодити, видалити кістки та нарізати філе кубиками. 2Картоплю відварити у шкірці, очистити, охолодити і дрібно нарізати. 3Свіжі щільні помідори обдати окропом, потім холодною водою, очистити від шкірки та нарізати дольками. Огірок розрізати навпіл, ложкою акуратно очистити від насіння і дрібно нарізати. Маслини нарізати соломкою. 4Все змішати в салатнику, посолити, поперчити і заправити олією. Салат прикрасити зеленню петрушки. 00:00