Салат з печериць з яловичиною салати швидко 28 Лютого, 2020 100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Печериці - 400 г Яловичина - 200 г Огірки солоні - 2‑3 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 3‑4 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Зелена цибуля Сіль Directions 1Печериці ретельно промити під проточною водою і відварити в підсоленій воді. 2Варені гриби нарізати тонкими пластинками, викласти на сковороду з вершковим маслом і обсмажити до золотистого кольору 3Яловичину залити холодною водою, посолити, відварити і дрібно нарізати. 4Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. З огірків видалити шкірку та нарізати їх кубиками. Зелену цибулю нарубати. 5Викласти в салатник гриби, яловичину, цибулю та огірки, заправити їх олією і прикрасити зеленою цибулею. 00:00