Салат зі свинячих нирок із зеленню
салати китайська кухня, корейська кухня, японська кухня
14 Березня, 2020
- 50 рецептов корейских салатов
- Китайские блюда
- Японская кухня
- Cook: 45 mins
- Yields: 2 / 5 порцій
Ingredients
Свинячі нирки - 250 г / 100 г
Салат зелений - 35‑40 г / 1 пучок
Зелена цибуля - 1 пучок (для японського)
Соєвий соус - 5 г / 1 ст. ложка
Олія (для китайського та японського - кунжутна) - 5 г / 1 ст. ложка
Глутамат натрію (концентрат) - 2 г (для китайського)
Оцет - 5 г (для китайського та корейського)
Лимон - 1 ст. ложка соку (для японського)
Перець чорний мелений (для японського)
Directions
1Свинячі нирки розрізати навпіл і промити.
2ДЛЯ ЯПОНСЬКОГО: Нирки вимочувати в холодній воді 3‑4 години, періодично міняючи воду.
3Потім нарізати нирки соломкою / тонкими смужками, обшпарити окропом, відкинути на друшляк і остудити або покласти в друшляк і опустити на 1 хвилину в окріп.
4Листя салату вимити, обсушити, для китайського та корейського варіантів розрізати на 2‑3 частини, для японського залишити цілими.
5ДЛЯ ЯПОНСЬКОГО: Зелену цибулю дрібно нарізати.
6СОУС: Змішати кунжутну олію, соєвий соус, концентрат (якщо використовується) і оцет або лимонний сік.
7На тарілку викласти листя салату, на них - нирки, поперчити, полити соусом, посипати зеленою цибулею.