Салат «Узбекистон» салати духовка 6 Квітня, 2020 100 лучших рецептов праздничных салатове (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 45 mins Yields: 3 порції Ingredients Яловичина - 300 г вирізки Селера - 3 стебла Цибуля - 1 шт. велика Морква - 1 шт. Часник - 2 зубчики Борошно - 1 ст. ложка Олія - 100 мл Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Яйця - 1 жовток Гірчиця пастоподібна Олія - 75 мл Лимон - 0,5 шт. (сік) Цукор - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Очистити селеру від жорстких волокон, нарізати тонкою соломкою. 2Яловичину нарізати впоперек волокон пластинами завтовшки 2 см. Посолити і поперчити м'ясо, тонко відбити. 3Викласти на м'ясо зубчики часнику та нарізану соломкою моркву. Скачати в рулетики та загорнути у фольгу. 4Готувати в духовці 35 хвилин при 200°С. 5Нарізати цибулю тонкими кільцями, обваляти її у борошні. Розігріти в сковороді олію та обсмажити цибулю до золотистого кольору. 6ЗАПРАВКА: Збити вінчиком жовток, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Ввести тонким струменем олію до отримання соусу однорідної консистенції. 7Нарізати рулетики поперек тонкими скибочками. 8Змішати селеру, смажену цибулю та заправку у великій мисці. Зверху покласти яловичину. 00:00