Салат з печериць з шинкою салати, страви з грибів, страви з м'яса 4 Квітня, 2020 100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Печериці - 400 г Шинка - 150 г Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 70 г Майонез - 70 г Лимон - 1 ч. ложка соку Цукор - 1 ч. ложка Кріп - зелень Петрушка - зелень Сіль Directions 1Печериці ретельно промити під проточною водою, опустити в підсолену воду та відварити. Воду злити. 2Гриби нарізати тонкими пластинками, викласти на сковороду з вершковим маслом, обсмажити до золотистого кольору й остудити. 3Яйце відварити круто, очистити і нарізати кружальцями. 4Шинку нарізати тонкою соломкою. Зелень подрібнити. 5ЗАПРАВКА: Змішати майонез з лимонним соком, цукром і сіллю, розтерти. 6Викласти шинку разом із грибами в салатник. Полити салат заправкою та прикрасити кружальцями яйця і зеленню. 00:00