печериці з шинкою та зеленню
печериці з шинкою та зеленню

Салат з печериць з шинкою

  , ,

4 Квітня, 2020

100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Печериці - 400 г

Шинка - 150 г

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 70 г

Майонез - 70 г

Лимон - 1 ч. ложка соку

Цукор - 1 ч. ложка

Кріп - зелень

Петрушка - зелень

Сіль

Directions

1Печериці ретельно промити під проточною водою, опустити в підсолену воду та відварити. Воду злити.

2Гриби нарізати тонкими пластинками, викласти на сковороду з вершковим маслом, обсмажити до золотистого кольору й остудити.

3Яйце відварити круто, очистити і нарізати кружальцями.

4Шинку нарізати тонкою соломкою. Зелень подрібнити.

5ЗАПРАВКА: Змішати майонез з лимонним соком, цукром і сіллю, розтерти.

6Викласти шинку разом із грибами в салатник. Полити салат заправкою та прикрасити кружальцями яйця і зеленню.

00:00