Салат з качкою та млинцями
Салат з качкою та млинцями

Салат з качкою та млинцями

  

4 Квітня, 2019

Школа кулинара 2013 №23 Ноябрь

Ingredients

Качка - 0,5 тушки

Олія - 2 ст. ложки

Зелений горошок свіжий або консервований - 120 г

Морква - 3 шт.

Зелена цибуля рубана - 4 ст. ложки

Млинці - 3 шт.

Базилік - 10 г

Олія кунжутна - 5 ст. ложок

Цукор - 1 ст. ложка

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Часник - 2-3 зубчики

Перець чорний мелений

Петрушка - зелень

Directions

1Тушку качки промити під холодною водою, трохи обсушити паперовою серветкою. Відокремити м'ясо від кісток і нарізати невеликими шматочками. Скибочки качиного м'яса натерти сіллю, спеціями, посипати травами, скропити олією та залишити в холодному місці на 40 хвилин.

Салат з качкою та млинцями

2Обсмажити підготовлене качине м'ясо на залишках олії. Викласти на паперовий рушник, зняти надлишки жиру.

Салат з качкою та млинцями

3Моркву разом зі свіжим горошком відварити на пару.

Салат з качкою та млинцями

4Приготувати не дуже солодкі тонкі млинці, згорнути в 2‑3 шари та нашаткувати тонкою соломкою.

Салат з качкою та млинцями

5ЗАПРАВКА: Часник пропустити через прес і з'єднати з кунжутною олією, соєвим соусом, цукром і меленим чорним перцем.

6Помістити все в салатник, полити заправкою, перемішати та подати до столу.

7При подачі посипати зеленню петрушки.

Салат з качкою та млинцями

  • Салат із мускусної качки буде набагато ніжнішим.
  • Зелень можна використовувати як свіжу, так і суху.
  • Приправи та спеції можна варіювати.
00:00