Салат з лососем, консервованим перцем салати 20 Серпня, 2019 Школа кулинара 2015 №17 Август Ingredients Лосось консервований - 150‑200 г Перець консервований - 200 г Яблука кислі - 2‑3 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 2 шт. Сир твердих сортів - 120 г Рис довгозернистий - 120 г Майонез легкий - 200 мл Сіль Зелень петрушки ДЛЯ ПОДАЧІ: Хлібні тости Directions1Рис відварити в підсоленій воді до готовності.2Яйця відварити.3Цибулю та яблука очистити. Цибулю, яблука та сир окремо натерти на крупній тертушці. Консервований перець нарізати.4Лосось подрібнити виделкою в окремій невеликій ємності.5На блюдо з формою викласти шарами: відварений рис - терту ріпчасту цибулю - подрібнений лосось - терті яблука - консервований перець - подрібнені яйця - частину тертого сиру. Кожен шар промазати майонезом.6Накрити форму блюдом, перевернути. Посипати тертим сиром, прикрасити зеленню петрушки.7Подавати до столу одразу з хлібними тостами. 00:00