Салат з теплою яловичиною, квасолею та печеними томатами
Салат з теплою яловичиною, квасолею та печеними томатами

Салат з теплою яловичиною, квасолею та печеними томатами

  ,   ,

29 Грудня, 2019

100 лучших рецептов праздничных салатов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 600 г філе або вирізки

Цибуля червона - 1 шт.

Помідори черрі - 10 шт.

Шпинат - 2 пучка

Оливки без кісточок - 50 г

Квасоля червона консервована - 100 г

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 80 мл

Оцет естрагоновий - 2 ст. ложки

Каперси солоні - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Розрізати помідори черрі навпіл. У форму для запікання налити 1 ч. ложку оливкової олії, викласти черрі, посипати травами та поставити запікатися в духовку, розігріту до 180°С, на 20 хвилин.

2Посолити і поперчити м'ясо, обсмажувати на розпеченій сковороді по 1 хвилині з кожного боку, зменшити нагрів вдвічі і довести до бажаного ступеня просмажування.

3Перекласти готове м'ясо в тарілку, накрити фольгою і дати постояти близько 10 хвилин. Нарізати скибочками завтовшки приблизно 5 мм.

4Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Каперси промити під проточною водою та дрібно порубати. Нарізати листя шпинату широкими смужками (2‑3 см), розрізати оливки навпіл.

5ЗАПРАВКА: Змішати рубані каперси, оцет і оливкову олію.

6Все, крім м'яса, змішати та заправити. Викласти в салатницю, зверху покласти скибочки яловичини.

00:00