Суші з лососем (нігірі-дзусі)
Суші з лососем (нігірі-дзусі)

Суші з лососем (нігірі-дзусі)

    

29 Грудня, 2018

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Рис готовий - 1,5 склянки

Лососина копчена - 200‑300 г

Хрін - 0,25 ч. ложки

Соєвий соус

Directions

1Зробити з рису 15 колобків. Кожен колобок віджати в полотняній серветці, надати йому овальну форму, покласти на блюдо або піднос, прикрити вологою серветкою, щоб поверхня не обвітрилася, доки будуть готуватися наступні колобки.

2Тонко нарізати лососину за розміром цих колобків, намастити кожен шматочок невеликою кількістю хрону та покласти на рис.

3За бажання полити соєвим соусом.

00:00