Сіль по-корейськи приправи, прянощі, спеції корейська кухня 16 Жовтня, 2019 Корейские блюда Ingredients Сіль дрібна - 500 г Гвоздика - 10 г Мускатний горіх тертий - 10 г Перець чорний мелений - 10 г Кориця - 10 г Лавровий лист товчений - 5 г Чебрець сухий - 5 г Перець стручковий - 5 г Базилік сухий - 5 г Directions 1Ретельно перемішати дрібну сіль з товченої гвоздикою, тертим мускатним горіхом, чорним меленим перцем і корицею. 2Потім додати товчений лавровий лист, сухий чебрець, стручковий перець і сухий базилік. 3Суміш просушити на деку в слабо нагрітій духовці або на сонці та зсипати в банки для спецій. 4Сіль по-корейськи необхідна для приготування маринадів до овочів, салатів, до гарячих страв з риби, м'яса та птиці. 00:00