Сіль по-корейськи
Сіль по-корейськи

Сіль по-корейськи

    

16 Жовтня, 2019

Корейские блюда

Ingredients

Сіль дрібна - 500 г

Гвоздика - 10 г

Мускатний горіх тертий - 10 г

Перець чорний мелений - 10 г

Кориця - 10 г

Лавровий лист товчений - 5 г

Чебрець сухий - 5 г

Перець стручковий - 5 г

Базилік сухий - 5 г

Directions

1Ретельно перемішати дрібну сіль з товченої гвоздикою, тертим мускатним горіхом, чорним меленим перцем і корицею.

2Потім додати товчений лавровий лист, сухий чебрець, стручковий перець і сухий базилік.

3Суміш просушити на деку в слабо нагрітій духовці або на сонці та зсипати в банки для спецій.

4Сіль по-корейськи необхідна для приготування маринадів до овочів, салатів, до гарячих страв з риби, м'яса та птиці.

00:00