Бутерброд з куркою або дичиною (яловичиною, свининою)
Бутерброд з куркою або дичиною (яловичиною, свининою)

Бутерброд з куркою або дичиною

  

7 Грудня, 2016

  • 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
  • Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Хліб білий

Масло

Гірчиця

Курка або дичина - м'ясо від грудки або

Свинина або яловичина смажена

Directions

1Круглу скибочку білого хліба намастити маслом з гірчицею.

2Зверху покласти шматочок м'яса від грудки курки або дичини або скибочку холодної смаженої свинини (яловичини), на нього у вигляді «гудзика» - шматочок масла з гірчицею.

00:00