Бутерброди, запечені в радянському стилі
Бутерброди, запечені в радянському стилі

Бутерброди, запечені в радянському стилі

  ,     

12 Січня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 15 порцій

Ingredients

Хліб білий - 1 буханець

Курка - 100‑200 г філе

М'ясо - 200 г варено-копченої грудинки

Сир твердий - 100 г

Огірки мариновані - 100‑150 г

Майонез - 150‑200 г

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Directions

1Нарізати грудинку та куряче філе соломкою.

2Витопити на сковороді жир з грудинки. Додати шматочки філе, обсмажувати 2‑3 хвилини.

3Очистити цибулю та моркву. Натерти моркву на крупній тертці, нарізати цибулю соломкою. Викласти овочі в сковороду з м'ясом, обсмажувати 5‑6 хвилин.

4Нарізати хліб скибочками завтовшки 1,5‑2 см, половину одного помідора - тонкими скибочками, залишки помідорів - дрібними кубиками.

5Додати в сковороду дрібно нарізані огірки та натертий часник, прогрівати ще 1‑2 хвилини. Остудити.

6Додати майонез, перемішати.

7Викласти на шматочки хліба суміш і скибочки помідора, посипати тертим сиром. Зверху сиру викласти дрібні кубики помідорів.

8Запікати в розігрітій духовці при 160‑180°С 8‑12 хвилин.

00:00