Бутерброди, запечені в радянському стилі бутерброди, закуски радянська кухня духовка 12 Січня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 35 mins Yields: 15 порцій Ingredients Хліб білий - 1 буханець Курка - 100‑200 г філе М'ясо - 200 г варено-копченої грудинки Сир твердий - 100 г Огірки мариновані - 100‑150 г Майонез - 150‑200 г Помідори - 2 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Часник - 2 зубчики Directions 1Нарізати грудинку та куряче філе соломкою. 2Витопити на сковороді жир з грудинки. Додати шматочки філе, обсмажувати 2‑3 хвилини. 3Очистити цибулю та моркву. Натерти моркву на крупній тертці, нарізати цибулю соломкою. Викласти овочі в сковороду з м'ясом, обсмажувати 5‑6 хвилин. 4Нарізати хліб скибочками завтовшки 1,5‑2 см, половину одного помідора - тонкими скибочками, залишки помідорів - дрібними кубиками. 5Додати в сковороду дрібно нарізані огірки та натертий часник, прогрівати ще 1‑2 хвилини. Остудити. 6Додати майонез, перемішати. 7Викласти на шматочки хліба суміш і скибочки помідора, посипати тертим сиром. Зверху сиру викласти дрібні кубики помідорів. 8Запікати в розігрітій духовці при 160‑180°С 8‑12 хвилин. 00:00