сендвіч з бринзою, помідорами,рибою та зеленим салатом
сендвіч з бринзою, помідорами,рибою та зеленим салатом

Сендвічі з помідорами та відвареною рибою

  ,   

7 Серпня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Булочки дієтичні - 2 шт.

Риба морська - 100 г відвареного філе

Лимон - 25 мл соку

Помідори - 2 шт.

Бринза - 50 г

Кінза - 50 г зелені

Салат зелений - 2 листочки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу нарізати невеликими шматочками, скропити лимонним соком.

2Помідори нарізати тонкими кружальцями, бринзу подрібнити. Зелень кінзи нарубати. Листя салату вимити, обсушити.

3Булочки акуратно надрізати уздовж навпіл, покласти в кожну кружальця помідорів, рибу, бринзу та зелень, посолити і поперчити.

4Сандвічі розкласти по тарілках, вистелених листям салату.

00:00

Nutrition Facts

Calories128,5 ккал