Сендвічі з помідорами та відвареною рибою бутерброди, сніданки низькокалорійне 7 Серпня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 2 порції Ingredients Булочки дієтичні - 2 шт. Риба морська - 100 г відвареного філе Лимон - 25 мл соку Помідори - 2 шт. Бринза - 50 г Кінза - 50 г зелені Салат зелений - 2 листочки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Рибу нарізати невеликими шматочками, скропити лимонним соком. 2Помідори нарізати тонкими кружальцями, бринзу подрібнити. Зелень кінзи нарубати. Листя салату вимити, обсушити. 3Булочки акуратно надрізати уздовж навпіл, покласти в кожну кружальця помідорів, рибу, бринзу та зелень, посолити і поперчити. 4Сандвічі розкласти по тарілках, вистелених листям салату. 00:00 Nutrition Facts Calories128,5 ккал