Соус матлот
Соус матлот

Соус матлот

    

25 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Вино червоне - 100 мл

Вода - 2 склянки

Чебрець

Лавровий лист

Сіль

Перець

Часник

Цибуля шалот

Спеції «букет гарні»

Борошно - 40 г

Масло вершкове - 80 г

Directions

1Влити в каструлю червоне вино та воду, додати чебрець, лавровий лист, сіль, перець, часник, цибулю-шалот. Варити при слабкому вогні 20 хвилин та процідити.

2На розпеченій сковороді обсмажити борошно в 40 г вершкового масла до коричневого кольору, помішуючи дерев'яною ложкою.

3Поступово влити винну рідину, весь час помішуючи.

4Перед подачею соусу додати ще 40 г вершкового масла.

00:00