Щі з опеньками
Щі з опеньками

Щі з опеньками

  

21 Червня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

Ingredients

Опеньки сушені - 30 г

Капуста квашена - 400 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Бульйон грибний - 1 л

Борошно - 1 ч. ложка

Лавровий лист

Перець чорний горошком

Сіль

Сметана - 2 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Directions

1Гриби залити холодною водою та залишити для набухання.

2Потім відварити гриби в цій самій воді, попередньо процідивши її. Відкинути гриби на друшляк, нарізати соломкою. Бульйон процідити.

3Капусту трохи обсмажити на частині олії, додати трохи бульйону і тушкувати 30‑40 хвилин.

4Цибулю та моркву нарізати соломкою й обсмажити на залишках олії.

5У киплячий бульйон покласти цибулю, моркву, капусту, гриби та варити 15 хвилин.

6Потім ввести підсушене борошно, розведене частиною бульйону, спеції та варити ще 7 хвилин.

7Дати щам настоятися.

8Подавати зі сметаною, посипавши зеленню.

00:00