Сашимі
Сашимі

Сашимі з морського окуня, тунця та морського гребінця

    

29 Грудня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морський окунь - 200 г філе

Тунець - 100 г філе

Морський гребінець - 100 г м'яса

Дайкон - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Огірки - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Петрушка - 2‑3 гілочки

Васабі

Соєвий соус

Directions

1Дайкон очистити, нарізати тонкими кружальцями. Огірок і помідор нарізати кружальцями. Зелень петрушки вимити. Лимон нарізати скибочками.

2Підготовлене філе морського окуня і тунця, м'ясо морського гребінця нарізати тонкими красивими скибочками, викласти на блюдо. Оформити кружальцями дайкона, помідора та огірка, прикрасити скибочками лимона та гілочками петрушки.

3Подавати до столу з васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories221 ккал