Шашлик-асорті з морської риби
Шашлик-асорті з морської риби

Шашлик-асорті з морської риби

    

14 Лютого, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Окунь - 200 г філе

Ставрида - 200 г філе

Тріска - 200 г філе

Сметана - 100 г

Лимон

Кріп - зелень

Петрушка - зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе нарізати шматочками по 30‑40 г, посолити, поперчити, додати рубану зелень петрушки та кропу, полити лимонним соком і витримати в емальованому посуді близько 1 години в холодному місці.

2Змастити шматочки риби сметаною, нанизати на шампури та смажити над розжареним вугіллям до готовності, постійно перевертаючи шампури.

3Подавати на блюді з лимонними дольками. Як гарнір можна запропонувати смажену картоплю та свіжі овочі.

00:00