млинці
млинці

Млинці з манної крупи

  ,

18 Січня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Манна крупа - 1 склянка

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Молоко - 800 мл

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове - 50 г

Масло топлене - 50 г

Дріжджі - 30 г

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Влити в каструлю 500 мл молока, поставити на плиту, дати закипіти. Покласти туди вершкове масло, сіль, цукор і всипати манну крупу, перемішати та проварити кашу до розмазні, потім відставити й дати охолонути до теплоти парного молока.

2ОПАРА: Розчинити в залишках теплого молока дріжджі, всипати пшеничне борошно, розмішати, накрити і дати добре піднятися.

3Опару змішати з остиглою кашею і туди ж покласти жовтки, вимішати і дати підійти.

4За 30 хвилин до випікання покласти збиті в густу піну білки.

5Випікати млинці на топленому маслі.

00:00