Печиво пісочне газуроване
Печиво пісочне газуроване

Печиво пісочне (газуроване)

    

31 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 50 шт.

Ingredients

Борошно - 225 г

Сіль - 1 щіпка

Масло вершкове - 115 г

Яйця - 1 жовток

Цукор - 140 г

Вода - 2 ст. ложки

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Яйця - 2 білки

Цукрова пудра - 300 г

Directions

1Змішати борошно з сіллю та цукром. Додати вершкове масло, порубати суміш швидкими рухами. Розтирати масу охолодженими під водою руками в крихту 30 секунд.

2Зробити в середині поглиблення, влити в нього змішаний з крижаною водою жовток. Швидко замісити тісто, загорнути в плівку та помістити на 30 хвилин в холодильник.

3Розкачати тісто на пергаментному папері в пласт завтовшки 0,7‑1 см. Вирізати печиво за допомогою формочок. Перекласти на деко, застелене пергаментом. Помістити в холодне місце на 15 хвилин.

4Випікати печиво при 200°С близько 10 хвилин, охолодити.

5ГЛАЗУР: Змішати білок із цукровою пудрою.

6Перекласти глазур в корнетик (маленький кульочок) з паперу для випічки, зрізати кінчик, нанести контур або малюнок по печиву.

7Дати глазурі застигнути при кімнатній температурі (10‑15 хвилин).

8Подавати до чаю.

00:00