Кульки з креветок з кунжутом закуски, страви з морепродуктів китайська кухня 2 Березня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Креветки очищені - 300 г Кунжут - 3 ст. ложки Яйця - 1 білок Вино сухе біле - 1 ч. ложка Глютaмат натрію - 0,5 ч. ложки Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка Олія - 6 ст. ложок Сіль Петрушка - зелень Directions 1Креветок промити, обсушити та перемолоти в однорідну масу. 2Додати вино, глютамат натрію, яєчний білок, сіль, перемішати. 3Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх і обваляти в кунжуті. 4Обсмажити креветочні кульки в розігрітій до 140°С олії до золотистого кольору. 5При подачі оформити зеленню. 00:00