Канапе з креветками (з маслинами та плавленим сиром) бутерброди, закуски 9 Квітня, 2020 Закуски для вечеринки (Семь поварят) Cook: 10 mins Yields: 6 порцій Ingredients Хліб - 6 скибочок Креветки варені очищені - 200 г Сир плавлений м'який - 3 ст. ложки Соус чилі - 1 ст. ложка Соус хрін - 1 ст. ложка Маслини без кісточок - 6 шт. Перець червоний мелений Directions 1Залишити 24 креветки для оформлення, решту дрібно порубати. 2Подрібнених креветок змішати з сиром і соусами, поперчити. 3Зі скибочок батона зрізати скоринки, змастити скибочки креветочно-сирною сумішшю та розрізати кожну на 4 трикутники. 4Маслини нарізати кільцями. 5Готові канапе оформити креветками, маслинами та зеленню. 00:00