Сир Едам або інший нежирний сир, нарізаний кубиками - 1/3 склянки
Корнішони у солодкому маринаді - 1 шт.
Мікс салатного листя - 1 жменька
Клементин (гібрид мандарина та апельсина) - 1 шт.
Мигдаль очищений - 6 шт.
Directions
1Дрібно нарізати корінь селери брусочками, потім струсонути з лимонним соком, щоб запобігти зміні кольору.
2Покласти барбарис у маленьку миску, залити водою і замочити на 10 хвилин, потім злити.
3Змішати у мисці селеру, моркву та яблуко, приправити сіллю та перцем за смаком, потім перемішати з білим винним оцтом, діжонською гірчицею та кропом.
4Покласти кислий коулслоу в чашу,додати едам, тонко нарізаний корішон, салатне листя та очищений і нарізаний клементин. Посипати мигдалем та барбарисом.
Коулслоу без майонезу має менше калорій, але м'який сир може дати такий саме смак.