Коулслоу кислий селеровий з мигдалем та едамом
Коулслоу кислий селеровий з мигдалем та едамом

Коулслоу кислий селеровий з мигдалем та едамом

    

24 Жовтня, 2019

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Селера - 1 склянка нарізаного кореня

Лимон - 1 шт. (сік)

Барбарис - 1 ч. ложка

Морква дрібно нарізана - 0,5 склянки

Яблуко Гала тонко нарізане - 0,5 шт.

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Оцет винний білий - 1 ч. ложка

Гірчиця діжонська - 0,25 ч. ложки

Кріп - 1 ч. ложка нарізаної зелені

Сир Едам або інший нежирний сир, нарізаний кубиками - 1/3 склянки

Корнішони у солодкому маринаді - 1 шт.

Мікс салатного листя - 1 жменька

Клементин (гібрид мандарина та апельсина) - 1 шт.

Мигдаль очищений - 6 шт.

Directions

1Дрібно нарізати корінь селери брусочками, потім струсонути з лимонним соком, щоб запобігти зміні кольору.

2Покласти барбарис у маленьку миску, залити водою і замочити на 10 хвилин, потім злити.

3Змішати у мисці селеру, моркву та яблуко, приправити сіллю та перцем за смаком, потім перемішати з білим винним оцтом, діжонською гірчицею та кропом.

4Покласти кислий коулслоу в чашу,додати едам, тонко нарізаний корішон, салатне листя та очищений і нарізаний клементин. Посипати мигдалем та барбарисом.

Коулслоу без майонезу має менше калорій, але м'який сир може дати такий саме смак.

00:00

Nutrition Facts

Calories218 калорій
Sodium281 мг
Protein10 г
Cholesterol14 мг
Sugar15,5 г
Total Fat11,5 г
Saturated Fat4 г
Total Carbohydrates16 г
Dietary Fiber5 г