Соєве м'ясо з сочевицею
Соєве м'ясо з сочевицею

Соєве м’ясо з сочевицею

    

5 Жовтня, 2019

Казан, мангал, шашлык для вегетарианцев

Ingredients

Соєве м'ясо - 200 г

Сочевиця - 200 г

Морква - 100 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Олія - 40 мл

Оцет яблучний - 20 мл

Лавровий лист - 2 шт.

Кріп - 1 пучок зелені

Петрушка - 1 пучок зелені

Базилік - 1 пучок зелені

Часник - 20 г

Гвоздика - 6 шт.

Кориця - на кінчику ножа

Коріандр

Кмин

Мускатний горіх

Імбир мелений

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Сочевицю замочити у воді на 5 годин.

2Потім зварити сочевицю в підсоленій воді до готовності.

3Перед використанням соєве м'ясо варити 5 хвилин в підсоленій воді, після чого віджати і остудити.

4МАРИНАД: Базилік, кріп і петрушку дрібно порубати і змішати з прянощами й оцтом.

5Підготовлене соєве м'ясо нарізати порційними шматками, покласти в маринад, ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин.

6Цибулю очистити, сполоснути холодною водою і крупно нарізати. Моркву очистити і нарізати кубиками.

7У казан з розпеченою олією викласти мариноване м'ясо і смажити 10 хвилин, постійно помішуючи.

8Потім додати цибулю і моркву, перемішати і смажити ще 5 хвилин.

9У казан додати сочевицю і смажити ще 10 хвилин.

00:00