Соєве м’ясо з сочевицею
5 Жовтня, 2019
Казан, мангал, шашлык для вегетарианцев
Ingredients
Соєве м'ясо - 200 г
Сочевиця - 200 г
Морква - 100 г
Цибуля ріпчаста - 150 г
Олія - 40 мл
Оцет яблучний - 20 мл
Лавровий лист - 2 шт.
Кріп - 1 пучок зелені
Петрушка - 1 пучок зелені
Базилік - 1 пучок зелені
Часник - 20 г
Гвоздика - 6 шт.
Кориця - на кінчику ножа
Коріандр
Кмин
Мускатний горіх
Імбир мелений
Сіль
Перець червоний мелений
Directions
1Сочевицю замочити у воді на 5 годин.
2Потім зварити сочевицю в підсоленій воді до готовності.
3Перед використанням соєве м'ясо варити 5 хвилин в підсоленій воді, після чого віджати і остудити.
4МАРИНАД: Базилік, кріп і петрушку дрібно порубати і змішати з прянощами й оцтом.
5Підготовлене соєве м'ясо нарізати порційними шматками, покласти в маринад, ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин.
6Цибулю очистити, сполоснути холодною водою і крупно нарізати. Моркву очистити і нарізати кубиками.
7У казан з розпеченою олією викласти мариноване м'ясо і смажити 10 хвилин, постійно помішуючи.
8Потім додати цибулю і моркву, перемішати і смажити ще 5 хвилин.
9У казан додати сочевицю і смажити ще 10 хвилин.