Строганов пряний з печериць страви з грибів Великдень, святкове 11 Травня, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов / 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Печериці свіжі - 200 г невеликих Цибуля - 1 шт. невелика Вершки 22‑33% - 100 мл Гірчиця пастоподібна - 1 ст. ложка Тархун (естрагон) свіжий - 5‑7 гілочок Кріп свіжий - 2 гілочки Цукор Сіль Масло вершкове - 40 г для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Багет свіжий - 100 г Directions 1Очистити шампіньйони від шкірки, розрізати кожен гриб на 4 частини. 2Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на частині розігрітого вершкового масла до золотистого кольору. 3Додати залишки масла та печериці, смажити ще 5‑7 хвилин. 4Влити вершки, прогріти, не доводячи до кипіння. 5Додати гірчицю та рубану зелень. Всипати цукор і сіль, зняти сковороду з вогню, залишити на 2‑3 хвилини. Відставити в тепле місце. 6Нарізати багет скибочками, обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. 7Подавати грінки разом із гарячим строгановим. 00:00