Мафіни з полуницею солодка випічка духовка 14 Лютого, 2019 Гастрономъ 2012 №6 (125) Июнь Prep: 15 mins Cook: 25 mins Yields: 12 шт. Ingredients Полуниця - 100‑150 г Борошно - 1,5 склянки Вівсяні пластівці швидкорозчинні - 1/3 склянки Цукор - 0,5‑1 склянки Яйця - 2 шт. Йогурт натуральний або полуничний - 170 г Олія - 2 ст. ложки Ванільний цукор - 1 ст. ложка Імбирний порошок - 1 ч. ложка Розпушувач - 1 ч. ложка Сода - 1 щіпка Directions 1У полуниці видалити плодоніжки, ягоди крупно нарізати. 2Яйця збити зі звичайним і ванільним цукром в пишну піну, додати йогурт і олію, збити до однорідності. 3Окремо змішати просіяне з содою та розпушувачем борошно, вівсяні пластівці та імбирний порошок. 4З'єднати яєчно-йогуртову масу з борошняною та дуже швидко перемішати так, щоб залишилися грудки. 5Розкласти тісто по прокладеним паперовими формочками формам для мафінів, в кожну додати по кілька шматочків полуниці. 6Випікати 20‑25 хвилин в розігрітій до 180°С духовці. 00:00