Оцет з полуниці консервація 12 Лютого, 2020 100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 3 hrs 30 mins Yields: 500 мл Ingredients Полуниця - 300 г Оцет яблучний - 300 мл Цукор - 100 г Directions 1Перебрати та вимити полуницю. Висушити ягоди на паперовому рушнику. 2Видалити чашолистки. Нарізати ягоди на четвертинки. Покласти у скляну або керамічну ємність. Залити оцтом на 2‑3 години. 3Перелити в емальовану каструлю. Додати цукор. Варити, постійно помішуючи, на слабкому вогні 15 хвилин. 4Охолодити. Процідити через сито, покрите марлею. 5Зберігати в холодильнику. 00:00