Авокадо фаршировані закуски, страви з морепродуктів 12 Вересня, 2016 365 рецептов праздничных блюд Yields: 8 порцій Ingredients Авокадо - 4 шт. Креветки - 500 г Помідори - 4 шт. Вершки - 2 ст. ложки Лимон - 2 ст. ложки соку Гірчиця - 1 ст. ложка Базилік Перець Сіль Directions 1Помідори і базилік нарізати. 2Креветки відварити, очистити, подрібнити, додати помідори і базилік. 3Змішати вершки, гірчицю, лимонний сік, посолити, поперчити. 4Авокадо розрізати навпіл, серцевину подрібнити, додати суміш з креветок та помідорів, заправити соусом. Заповнити приготовленої сумішшю половинки авокадо. 00:00