Цвітна капуста фарширована
Цвітна капуста фарширована

Цвітна капуста фарширована

    ,

14 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цвітна капуста - 1 кг

Яловичина - 100 г фаршу

Цибуля - 1 шт.

Олія - 25 мл

Батон висівковий - 4 скибочки

Молоко знежирене - 50 мл

Петрушка - 1 пучок зелені

Бульйон овочевий - 500 мл

Перець солодкий - 2 шт.

Часник - 3 зубчики

Помідори - 2 шт.

Каррі - 2 ст. ложки

Салат зелений - листя

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Цвітну капусту витримати в холодній підсоленій воді 30 хвилин.

2Потім вимити, зварити до напівготовності й остудити.

3За допомогою гострого ножа клиноподібно вирізати у вареної капусти качан. Солодкий перець очистити і нарізати дрібними кубиками.

4Цибулю очистити, дрібно нарізати, спасерувати на розігрітій олії.

5Додати солодкий перець, смажити при помішуванні 5 хвилин.

6Потім покласти м'ясний фарш, посолити, поперчити і готувати ще 7 хвилин.

7Зелень петрушки дрібно нарізати, залишивши кілька гілочок для декору. Помідори обдати окропом, остудити в холодній воді, зняти шкірку, а м'якоть подрібнити.

8Скибочки батона розмочити в молоці, віджати, додати в начинку разом із помідорами та рубаною петрушкою, перемішати.

9Капусту нафарширувати начинкою, покласти в глибоку форму для запікання, влити бульйон, посипати порошком карі. Форму помістити в попередньо розігріту духовку на 30 хвилин.

10Готову фаршировану капусту нарізати скибочками, розкласти по тарілках, вистелених листям салату, прикрасити гілочками петрушки. На стіл можна подати з нежирним сметанним або кефірний соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories158 ккал