Душевная кухня №1 - Русская кухня / Русская кухня (Семь поварят)
Cook: 1 hr 20 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Щука - 1 шт. (1-1,5 кг)
Хліб пшеничний - 180 г
Молоко - 1 стакан
Яйця - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 головки
Буряк - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Соус томатний - 300 г
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Часник - 1 зубчик
Зелень кропу
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Щуку розібрати на філе зі шкірою без кісток. Зрізати частину м'якоті, залишаючи на шкірі шар 0,5 см.
2М'якоть риби і цибулину пропустити через м'ясорубку, змішати з замоченим в молоці хлібом, яйцями, маслом, посолити, додати перець і пропустити через м'ясорубку 2 рази.
3Покласти приготований фарш на філе риби і згорнути його рулетом, потім нарізати рулет порційними шматками.
4На дно посуду покласти нарізані скибочками сирі буряки, моркву, другу цибулину, на них - фаршировану щуку. Залити рибу і овочі водою, додати рубаний часник і тушкувати 1 годину.
5Готову щуку укласти на блюдо разом з тушкованими овочами. Окремо можна подати відварну картоплю, посипавши її рубаною зеленню, і томатний соус.