Кальмари фаршировані (з печерицями та помідорами)

  

7 Грудня, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 6-8 порції

Ingredients

Кальмари - 1 кг

Олія - 125 г

Печериці - 100 г

Маслини без кісточок - 8 шт.

Помідори - 2 шт. великих

Часник - 2 зубчики

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Соєвий соус - 4 краплі

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки

Душиця рубана - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Кальмарів очистити, промити. 6-8 тушок залишити цілими, а решту дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку.

2Подрібнених кальмарів змішати з дрібно нарізаними маслинами, печерицями та цибулею, петрушкою, частиною олії, соєвим соусом і сухарями. Фаршем заповнити тушки кальмарів.

3Часник дрібно порубати та злегка обсмажити на олії. Додати нарізані дольками помідори та смажити ще 2 хвилини. Покласти в соус кальмарів, трохи посолити, тушкувати 20 хвилин, потім посипати перцем, душицею і тушкувати ще 5 хвилин.

4Готових кальмарів викласти на блюдо та полити соусом, який утворився при тушкуванні.

00:00