Суп літній зі щавлю
Суп літній зі щавлю

Суп літній зі щавлю

    

12 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Щавель - 300 г

Огірки - 3 шт.

Яйця - 2 шт.

Кріп - 50 г зелені

Петрушка- 50 г зелені

Зелена цибуля - 1 пучок

Сметана знежирена - 100 г

Цукор - 10 г

Cіль

Directions

1Яйця зварити круто, остудити, очистити, нарізати дольками.

2Огірки нарізати тонкою соломкою. Щавель перебрати, промити й обсушити. Зелень кропу та петрушки, зелену цибулю дрібно порубати.

3У каструлі довести до кипіння 1,5 л води, покласти щавель, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.

4Додати цукор і зелену цибулю, посолити і варити ще 1 хвилину.

5Суп розлити по тарілках, покласти в кожну по 2 дольки яйця, посипати зеленню кропу та петрушки. Перед подачею на стіл в кожну тарілку з супом додати сметану. Можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

00:00

Nutrition Facts

Calories75 ккал