Суп місо з рибою та шпинатом
Суп місо з рибою та шпинатом

Суп місо з рибою та шпинатом

    

1 Серпня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Дасі (бульйон) - 600 мл

Риба морська - 200 г відвареного філе

Шпинат - 1 пучок

Картопля - 2 шт.

Місо - 2‑3 ст. ложки

Петрушка - 2‑3 гілочки

Сіль

Directions

1Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити, очистити та нарізати кубиками.

2Рибне філе нарізати невеликими шматочками.

3Шпинат приготувати на пару, нарізати.

4Зелень петрушки вимити.

5Місо розвести в невеликій кількості дасі, бульйон довести до кипіння, покласти в нього рибу, шпинат, картоплю та місо, довести до кипіння і зняти з вогню.

6Розлити суп по тарілках, прикрасити листочками петрушки.

00:00

Nutrition Facts

Calories237 ккал