Суп з морського язика з рисом і помідорами
Суп з морського язика з рисом і помідорами

Суп з морського язика з рисом і помідорами

    

12 Липня, 2020

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Бульйон рибний - 500 мл

Морський язик - 250 г філе

Рис - 70 г

Помідори - 2 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія - 1 ст. ложка

Петрушка - 2 гілочки

Сіль

Directions

1Філе морського язика промити, нарізати порційними шматками.

2Рис відварити в підсоленій воді, відкинути на сито.

3Помідори обдати окропом, зняти шкірку, дрібно нарізати. Зелень петрушки вимити.

4Часник очистити, нарізати, обсмажити в олії разом із помідорами.

5Морський язик покласти в бульйон, варити до готовності.

6Вийняти рибу, бульйон процідити, додати помідори та часник, довести до кипіння.

7Розлити суп по тарілках. Покласти в кожну тарілку рибу та рис, прикрасити листочками петрушки.

00:00

Nutrition Facts

Calories161 ккал